Benieuwd naar mogelijkheden om tiny houses in Noord-Holland te bouwen of permanent te huren? Misschien vind je hier mogelijkheden om jouw droom te verwezenlijken.

Op deze site willen wij verschillende projecten van tiny house in Noord-Holland onder de aandacht brengen. De site wordt zoveel mogelijk actueel gehouden.

Het betreffen tiny houses op huurgrond, tijdelijke locaties met een tijdelijke omgevingsvergunning, of tiny houses op kavels met een permanente omgevingsvergunning.

Noord-Holland heeft ook veel tiny houses die je kunt huren als vakantiehuisje. Dus wil je vast proefdraaien klik op onderstaande button.

Tiny house in Noord-Holland voor permanent wonen

Gemeente Schagen

Vanaf eind november 2021 zullen een aantal tiny houses worden gebouwd, geheel off-grid. Dus geheel zelfvoorzienend, niet aangesloten op riolering, elektra of water. Daar moet zelf zorg voor gedragen worden door middel van zonnepanelen, helofytenfilter of sceptictank en regenwaterfiltering.

De kavels voor de tiny houses liggen dicht tegen het centrum van Schagen. Medio november wordt een eerste voorlichting georganiseerd voor geïnteresseerden. En ze zijn nog op zoek naar bewoners, zie noorkopcentraal.nl

Heb je een tiny house of zou je dat willen bouwen, de maximale vloeroppervlakte is 35 vierkante meter, dan kun je nog inschrijven! Mail naar  tinyhouseprojectschagen@outlook.com . Vertel daarin is iets over jezelf en je woonplannen. Je ontvangt dan de datum van de voorlichtingsavond.

Tiny houses in Noord-Holland permanent wonen

5 tiny houses in Wormerland Noord-Holland

nov 2021 Er is een locatie aangewezen in Wormerland in de Zaanstreek voor het bouwen van vijf tiny houses. De gemeente wil de grond verhuren aan een collectief van eigenaren. De eigenaren van de tiny houses krijgen de mogelijkheid om voor een duur van maximaal tien jaar deze tiny houses te bewonen. Door tijdelijke bouwwerken toe te staan zijn er minder strenge regels in de vergunningverlening.

De locatie is een groenstrook die niet voorzien is van nutsvoorzieningen, hiervoor zullen de bewoners zelf moeten zorgen.

10 Tiny houses in Waarland

Waar eerst gewone woonhuizen zouden worden gebouwd komen nu tiny houses. De gemeente Schagen gaat akkoord met het idee om een wijk met tien tiny houses te bouwen achter de Veluweweg in Waarland.

Het college van burgemeester en wethouders heeft in 2021 besloten om goedkeuring te verlenen voor een periode van tien jaar. De initiatiefnemers willen duurzaam bouwen en ook duurzaam leven is een belangrijke reden voor het bewonen van deze tiny houses. Mogelijkheden voor een voedselbos worden onderzocht. Zie NHniews.nl

Kavels te huur voor 30 tiny house in Den Helder

In Den Helder zijn mogelijkheden om een Tiny House project te realiseren van ca 30 tiny houses. De woningstichting Den Helder heeft grond hiervoor beschikbaar voor dit project. De kavels zijn alleen te huur, je mag zelf je tiny house bouwen. De kavel liggen in de Falgatuinen in Nieuw Den Helder.

De kavels zijn te huur voor onbepaalde tijd. Woningstichting verhuurt de kavels voor 203,80 euro per 600m2 per maand. Meer informatie kun je vinden op de site van de woningstichting Den Helder.

Huren van een tiny house in Noord-Holland

Meer informatie volg

Andere interessante artikelen

Categories:

Tags:

No responses yet

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Een tiny house huren op het water
  tiny house op het water te huur
  tiny house huren met kroting
  Black Friday week bol.com
  Black Friday 2021Black Friday 2021
  gratis brochure voor ideeen tiny house
  Uw eigen vakantiewoning kopen? Vraag onze brochure aan.
  Boek nu uw tiny house in Nederland
  tiny house te huur
  online cursus minimalisme
  cursus minimaliseren