Een Tiny house huren voor een vakantie in Nederland is optimaal genieten van een duurzame op vakantie. Geen lange wachtrijen op het vliegveld, maar heerlijk genieten van bijzondere kleine huisjes. Wij hebben de mooiste tiny houses in Nederland voor jou geselecteerd, per provincie, bij diverse aanbieders.

Bij al deze huisjes staat rust en onthaasten centraalkijk hoe je anders kunt overnachten. 

Tiny house huren voor overnachting per provincie

huisje voor 2 personen huren

In Overijssel zie je een diversiteit aan verschillende huisjes. Veel oude en gemoderniseerde stookhuisje zijn als tiny house voor overnachting te huur.

Zie Tiny house huren in Overijssel, vakantiehuisjes

tiny house Gelderland te huur

Tiny House te huur in GelderlandVeluwe,
Tussen de bossen en bij de natuurparken zijn veel kleine vakantiehuisjes gebouwd. Overnachten in een tiny house is hier echt een beleving.

Natuur, rust en vrijheid.
Zie Tiny house huren in Gelderland

alleen op vakantie in Nederland

Kleine huisjes Noord Holland,
Alleen op vakantie op een onbewoond eiland, dat kan in Noord Holland! Bijzondere ervaringen, dicht bij zee.

tiny house te huur Zeeland

Tiny House huren in Zeeland,
Zeeland is natuurlijk de provincie van zon, zee en strand. Er zijn veel huisjes te vinden aan het water of dichtbij de duinen.

tiny house op wielen te huur

Tiny house op wielen  zijn 1 van de huisjes die te vinden zijn in Drenthe. Duurzaam gebouwd met afvalhout. Dit tiny house is te huur voor een bijzondere overnachting.

Maar ook andere bijzondere huisjes zijn te vinden op Zie: Tiny houses huren in Drenthe

Een tiny house huren in Limburg

Het mooie glooiende Limburg is een bijzondere provincie met diverse landschappen die we nergens anders zien in Nederland.
Alleen op vakantie of 2 pers in Nederland
Zie Tiny house boeken in Limburg voor een overnachting in een tiny house.

tiny house huren Zuid-Holland

Noord-Holland heeft een lange kustlijn, maar zeker ook leuke kleine dorpjes en mooie natuur.
Alleen of met 2 personen op vakantie aan zee, vindt hier de bijzondere overnachting in een tiny house.
Zie: tiny houses huren in Zuid-Holland

tiny house Friesland

Tiny House in Friesland huren staat voor rust en ruimte. Waterrecreatie en uitgestrekte landschappen zijn de sleutelwoorden.

Zie: Tiny house huren in Friesland

alleen op vakantie in Nederland

Er gaat niets boven Groningen, met de Waddenzee en de eilanden binnen handbereik.
Watervogels spotten en genieten van de rust.
Zie: Tiny house huren in Groningen

Alleen op vakantie in Nederland

De jongste provincie in Nederland is Flevoland.
Hier staan niet de standaard huisjes, maar bijvoorbeeld pippowagens of tiny houses direct aan het Marker wadden. Hier kun je een bijzondere overnachting beleven.

Zie: Tiny house huren in Flevoland

alleen op vakantie in een tiny house

In alle rust het bourgondische leven te ontdekken. Weg van de drukte, maar dichtbij genoeg om goede restaurants te bezoeken.

Zie: Tiny houses huren in Noord-Brabant

Wil jij alleen of met 2 personen op vakantie in Nederland, dan is een tiny house boeken in de natuur misschien iets voor jou. Er is een grote variëteit en voor elk wat wils. Ervaar het leven in een tiny house, minder huis meer leven, efficiënt ingericht en duurzaam gebouwd.

Uiteraard kun je ook tiny house huren in Nederland voor meerdere personen. Of een Tiny house huren aan zee of Tiny house huren met hottubvakantiehuisjes met een jacuzzi in Nederland. Er zijn vele mogelijkheden om duurzaam op vakantie te gaan in een tiny house in Nederland.

Bijzondere overnachting in een tiny house

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om een bijzondere overnachting in een tiny house te beleven. Er zijn diverse soorten van tiny houses. Ook zie je steeds meer campings die inspelen op de beleving van het overnachten in een klein huisje, of een variatie hierop.

Denk bijvoorbeeld aan de pipowagens die steeds meer worden verhuurd. Deze zijn soms heel minimalistisch ingericht, zonder sanitair, deze zijn dan vaak buiten het huisje te vinden. Maar andere pipowagens zijn echt kleine huisjes waar je heerlijk in kunt overnachten, met alle voorzieningen in de pipowagen.

Maar ook boomhutten vallen vaak onder de noemer tiny houses of kleine huisjes. Ook in de boomhutten kun je overnachten. Vaak staan deze op een camping, waarbij je op de camping van alle voorzieningen gebruik kunt maken.

Ook vindt je op diverse sites de Pods als tiny house. Dit zijn houten ronde kleine huisjes waarin je kunt overnachten. Ook hier zijn volledig ingerichte pods, met sanitair of kleinere pods, kleine huisjes die alleen voor een overnachting geschikt zijn. De sanitaire voorzieningen zijn dan vaak gezamenlijk ingericht.

Natuurhuisje heeft veel verschillende mogelijkheden om kleine huisjes of tiny houses voor een overnachting te boeken. Kijk op de speciale pagina van natuurhuisje.nl- tiny houses

Anders op vakantie in bijzondere huisjes

Ook al is Nederland klein er is genoeg te zien. Reizend door de provincies van Nederland kom je op plekjes waar je nog nooit van gehoord hebt. Tips kun je lezen op: Alleen op reis of vakantie in Nederland.

In de snel veranderende wereld zoek je misschien de rust. Actieve reizen maken met een groep of met speciale singelreizen is dan niet het doel. Misschien is het nu de ideale periode om de rust te zoeken voor bezinning. Alleen op vakantie voor bezinning

Hoewel een tiny house klein is en vaak gelegen in de natuur, betekent niet dat je een primitieve vakantie hebt als je een tiny house gaat huren. Bijna alle tiny houses die je kunt huren als vakantiewoning beschikken over alles wat je maar nodig hebt op vakantie, zoals een keuken, slaapgedeelte en vaak een eigen badkamer.

Andere artikelen over tiny houses

Alle informatie over alleen op vakantie in Nederland.

Samenvatting van de alle artikelen over alleen reizen of alleen op vakantie kun je lezen op Alleen op vakantie in Nederland. Hier zijn ook verschillende tips en adviezen te vinden.

Dit delen:

Personaliseringsknoppen

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al uw systemen voor uw tiny house
energiesysteem tiny house
Unieke Tinyparks boek nu