Wij hebben interessante en leuke, duurzame artikelen geselecteerd die zeker de moeite waard zijn. Ook duurzame cadeau artikelen die altijd leuk zijn om te geven. Wij maken gebruik van affiliate links. Door te klikken op de afbeeldingen ga je rechtstreeks naar de website die deze aanbevolen producten online kan leveren.

Aanbevolen boeken tiny house

boek tiny house
inspiratie voor een gelukkiger leven op minder vierkante meters
E-book € 12,99
Hardcover voor € 25,–
shop boeken tiny house
Alle technische uitgangspunten, voor het bouwen van een tiny house in Nederland
Hardcover € 65,00
boek tiny house
Meer dan 200 interieur designs
Paperback € 15,99
Freds bouwtekeningen
10.000 bouwtekeningen; op maat maken van duurzame meubels en andere constructies. Gehele pakket € 67,–

Aanbevolen producten tiny house

waterfilter shop tiny house
Diverse Berkey waterfilters
Vanaf € 299,– tot € 419,–droogtoilet
composttoilet met het comfort van een watertoilet € 995,00 
alles voor uw droogtoilet

Ruimtebesparende meubels en producten voor tiny houses

Duurzame cadeaus voor klein wonen

Aanbevolen boeken duurzaam leven

boek duurzaam leven
Voor groener, eerlijker en leuker leven
Paperback € 20,–
minimalisme online cursus
Een online cursus om aan de slag te gaan met Minimalisme.
Kosten tijdelijk € 87,–
leven zonder afval
In Leven zonder afval werkt Emily in 10 stappen toe naar een ‘minimal waste lifestyle’. € 14,99

Klein wonen tips en ideeën

In deze shop van tiny houses staan niet alleen producten voor bewoners van tiny houses, maar voor iedereen die klein behuisd is. Er zijn zoveel mensen die klein wonen, wij wonen steeds meer alleen in compacte woningen, of studenten woningen, bewoners van vakantiehuisjes of gewoon een klein appartement. Woon jij in een knus huisje, dan is optimaal omgaan met de ruimte waarschijnlijk een uitdaging. Hoe krijg je voldoende ruimte om al je spullen op te ruimen. In deze shop geven we een aantal ideeën voor ruimtebesparende meubels.

Uiteraard moet de inrichting van een klein huisje wel gezellig en sfeervol zijn. Ook de ruimte in een klein huisje kan ruimtelijk aanvoelen, maar kom niet in de verleiding om alles vol te pakken omdat je anders je spullen niet kwijt kunt. De kunst is om een minimalistische levensstijl aan te houden, ontspullen is tegenwoordig de tip voor klein wonen. Het geeft het gevoel van vrijheid en je kunt het echt leren.

Efficiënt opbergen is en blijft van onschatbaar waarde in kleinere ruimtes. Inbouw- of maatkasten zijn onontbeerlijk, maar ook met slimme opbergsystemen zoals een kruk met opbergruimte of lades onder je bed, benut je elke vierkante cm. Maar ook bovenstaande ruimtebesparende meubels kunnen een oplossing zijn voor kleine ruimtes.

Gebruik niet te veel verschillende kleuren door elkaar, gebruik natuurlijke kleuren dat maakt je rusteloos creëert rust. Zoek de balans tussen flexibele oplossingen, opbergruimte en rustpunten in je interieur van je tiny house of klein huisje. Zie ook Tiny House interieur trend.

Heb je een house warming party van iemand die klein woont dan hebben we hierboven nog een aantal leuke duurzame cadeaus om te geven. Trendy, duurzaam en klein. Leuke cadeaus om te geven, leuke ideeen voor duurzaam klein wonen. Voor meer housewarming cadeaus zie ook Housewarming cadeau tips.