Op deze pagina specifieke activiteiten of evenementen agenda voor tiny houses.
Nieuwe projecten voor bouwen, kopen of huren tiny houses hebben we per provincie geselecteerd op Grond of kavel voor een tiny house.

Agenda evenement Tiny house juli 2023

30 juni tot 2 juli 2023 New Housing Festival

Er wordt het grootste festival van Europa georganiseerd die in het teken staat van “wonen in een Tiny House”. Van 30 juni tot 2 juli wordt het festival New Housing in Messe Karlsruhe georganiseerd. Het Festival is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur

Er zijn maar liefst 30 verschillende soorten tiny houses te bezichtigen en daarnaast zijn er heel veel exposanten. Een event waar je veel ideeën kunt opdoen over klein wonen. Naast veel informatie over tiny houses is er ook muziek en zijn er foodtrucks om er echt een festivalsfeer van te maken.

Een gezellig event voor de tiny house gemeenschap. Zie voor meer informatie https://www.new-housing.de/de/

Locatie: Messe Karlsruhe
Messeallee 1
76287 Rheinstetten

8 juli 2023 Open dag demopark Almere

Op het Demopark Almere staan 15 tiny houses van verschillende aanbieders. Op 8 juli zijn deze te bezichtigen. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

In de landelijke en groene omgeving van Oosterwold tussen Almere en ’t Gooi komen kavels vrij voor tiny houses. Er zijn lezingen over de wooncollectieven in Almere en er wordt informatie verstrekt door de Rabobank hoe de tiny houses gefinancierd kunnen worden, zie voor meer informatie https://demopark.nl/kijkdagen/ Op deze site vind je ook de opendagen van het demopark in augustus, september en oktober.

Locatie: Demopark Almere
Daniël Goedkoopstraat 30
Almere

Presentatie en lezingen tiny house maart 2023

In de media is veel te lezen over de stichting Peel Natuurdorpen en tiny houses. Het Peel Natuurdorpen project draait om wonen, natuur en landschapslandbouw. Landbouwgrond geschikt maken voor het bouwen van tiny houses. Een verdienmodel om het landschap en boerenbedrijven duurzaam in stand te houden.

9 maart informatieavond in Maashorst

Het Witte Huis , Reekseweg 7, Zeeland

De gemeente Maashorst houdt 9 maart in Het Witte Huis in Zeeland een informatieavond. U bent van harte welkom. Voor meer informatie klik dan hier.

19 maart lezing in Boekel

Perekker Mezenlaan 22, 5427 SL
Om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur is er een lezing over Peel Natuurdorpen en tiny houses.

Een tiny house iets voor jou? Pierre Bos, oud burgemeester van gemeente Boekel, zal je meenemen in de gedachtegoed van Peel Natuurdoren en tiny houses.

Agenda evenementen tiny house februari 2023

11 februari Opendag TinyBlokHouse

TinyBlokHouse organiseert een opendag. Wil je ervaren wat een Tiny House is, dan ben je van harte welkom. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar info@Tinyblokhous.nl.

TinyBlokHouse is gevestigd aan de Industriestraat 14 te Nunspeet.

28 februari Tiny House woon- en interieurinspiratie bij Ikea

Op de parkeerplaats van Ikea Hasselt (België) staat een show-model Tiny House van 20m2. Deze is gratis te bezoeken van woensdag 01 februari 2023 tot 28 februari 2023.

Deze beschikt over een volledig ingerichte woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Hier kun je je laten inspireren voor een duurzamer leven met slimme oplossingen voor kleine ruimtes.

In de showopstelling heeft IKEA het Tiny house volledig ingericht met haar eigen duurzame en betaalbare producten. Hierdoor laten ze zien dat je met een kleine ruimte veel kunt doen, als je het op een slimme manier doet.

De Tiny House is open:
Maandag t/m vrijdag van 13u tot 16u
Zaterdag van 10u tot 20u

meer informatie is te vinden op
Ikea.com

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al uw systemen voor uw tiny house
energiesysteem tiny house
Unieke Tinyparks boek nu