Wil jij nog een hotel boeken in 2021 in Nederland tijdens corona dan moet je snel wezen! Iedereen is nu haastig aan het kijken of er nog een vakantie te boeken is in Nederland. De run op huisjes, hotels of appartementen voor de meivakantie 2021 of voor de schoolvakanties 2021 is begonnen.

Is jouw keuze een hotel boeken in 2021, of kies je dit jaar voor een andere insteek?

Kleine hotelletjes of grote hotels boeken in Nederland

Ook als je op vakantie gaat in Nederland is de keuze echt reuze. Overal in Nederland kom je verschillende soorten en maten hotels tegen.

Dus je zult eerst een aantal keuzes moeten maken. Waar gaat jouw voorkeur naar uit, een klein knus hotelletje of een grotere hotelketen die vaak meer faciliteiten bieden. Zowel de grote als de kleine hotels hebben hun eigen charme, het is waar jij je het prettigst bij voelt.

We moeten echter nog wel rekening houden bij het boeken van de vakantie 2021 met de coronaregels. Ook in hotels heeft corona enorme impact. De faciliteiten in de grote hotels zullen deze zomer misschien dicht zitten of beperkt geopend zijn. Dit kan erg ongezellig zijn en de voordelen van deze grotere hotels vallen hierdoor toch wel een beetje weg.

Roompot – Hotelspecials

Een hotel bij een gezellige stad

Er zijn genoeg gezellige steden in Nederland. Denk dan ook aan de gezellige historische Hanzesteden in het Oosten van Nederland. Een stedentrip naar bijvoorbeeld Zwolle, Deventer of Zutphen. Amsterdam en Rotterdam heb je waarschijnlijk wel een keer gezien, maar ook andere steden hebben prachtige historische gebouwen.

En om eerlijk te zijn moet we het daar, in de vakantie van 2021, wel van hebben. Een stadswandeling en de historische gebouwen bewonderen tijdens je wandeling is een ideale bezigheid tijdens de lockdown. De boetiekjes en de kroegjes in een gezellige stad zijn nu helaas nog gesloten. Dus ook na de stadswandeling is er in deze steden niet meer zoveel te doen.

Advies meivakantie en zomervakantie 2021 tijdens corona

Wat is dan wel gezellig om tijdens de meivakantie of zomervakantie 2021 te doen? Je kunt het beste van “twee werelden” opzoeken en een heerlijke vakantie beleven;
– De rust van de natuur, waar je heerlijk kunt sporten of wandelen
– De nabijheid van de Hanzesteden, waar je cultuur kunt snuiven

Huur een knus huisje in de provincie Overijssel of Gelderland, dat is echt heerlijk relaxed. Er is een diversiteit in huisjes in deze provincie, echt prachtig. Een greep uit de mogelijkheden welke vakantiehuisjes te huur zijn:

  • airstreams
  • yiny houses,
  • hooibergen
  • sterrenkubussen
  • bakhuisjesof
  • B&B
  • luxe welnesshuisjes.

Doe eens iets anders tijdens de meivakanties of zomervakantie van 2021, huur een huisje in Overijssel of Gelderland. Op onderstaande pagina’s hebben we leuke, bijzondere maar zeker ook knusse kleine huisjes geselecteerd voor 1 of 2 personen.

Een huisje huren op de mooiste plekjes van Nederland op een vakantiepark

Bestaat je gezin uit meerdere personen dan is een vakantiepark misschien een mooi alternatief. Er zijn diverse vakantieparken in de mooiste streken van Nederland. Op deze parken zijn verschillende mogelijkheden in de open lucht nog mogelijk. Midgetgolfbanen zijn bijvoorbeeld nog geopend, kanoverhuur of andere watersporten is ook mogelijk. Hotels, appartementen of huisjes zijn te huur aan Zee, in de bossen, of zijn landelijk gelegen.

Zeker ook de moeite waard om de diverse aanbiedingen te bekijken.

Ook zijn er diverse aanbiedingen voor het huren van alleenstaande huisjes.

Zie hiervoor : Huisjes huren in Nederland last-minute in 2021

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al uw systemen voor uw tiny house
energiesysteem tiny house
Unieke Tinyparks boek nu