Huisje huren in oktober 2023 Twente

Dit jaar jaar kun je nog een huisje huren in oktober of de herfstvakantie in Twente! Tiny houses in de herfstvakantie zijn in Nederland snel volgeboekt. Om Tiny houses aan de kust te huren moet je vaak al maanden van te voren boeken. Maar in Twente Overijssel zijn nog schitterende mooie huisjes, last minute, te boeken voor redelijke prijzen. Slow living in Twente!

De scholen in de Regio Noord hebben dit jaar het eerste herfstvakantie, daarna volgen de andere regio’s in de laatste week van oktober.

Regio NoordRegio MiddenRegio Zuid
Herfstvakantie15 oktober t/m 23 oktober 202222 oktober t/m 30 oktober 202222 oktober t/m 30 oktober 2022

Ben je niet aan de schoolvakanties gebonden dan is een huisje huren in de eerste 2 weken van oktober een goede optie. Bij veel parken zijn de huisjes in de weken nog beschikbaar en wellicht iets goedkoper dan de herfstvakantie.

Maar ook voor degene die wel gebonden zijn aan de schoolvakanties is een huisje boeken in de herfstvakantie nog een goede optie.

Huisje huren in Twente in de herfstvakantie

De herfstvakantie van 2023 komt eraan en het is tijd om een huisje te boeken in Twente! Deze prachtige regio in Nederland biedt volop mogelijkheden voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie. Of je nu wilt genieten van de rust en natuur, of juist op zoek bent naar leuke activiteiten, Twente heeft voor ieder wat wils.

Er zijn talloze huisjes beschikbaar in Twente die perfect zijn voor een gezellige herfstvakantie. Of je nu met je partner, familie of vrienden gaat, er is altijd wel een accommodatie die aan jouw wensen voldoet. Van knusse cottages midden in het bos tot luxe vakantievilla’s met alle voorzieningen die je nodig hebt.

Unieke tiny huisjes huren in herfstvakantie Twente

We hebben een mooie locatie geselecteerd waar je heerlijk kunt relaxen in Twente. Er zijn verschillende tiny houses te huur op het kleinschalige familie vakantiepark Molke.

Zeker in de herfstvakantie is het heerlijk om een luxe wellness vakantiehuisje te huren. In oktober zijn de avonden langer en kouder, dan is het ultiem genieten in je privé sauna of hottub. Zittend in je hottub, met een drankje in je hand en met uitzicht over de Regge. Zo ziet slow living in Twente eruit!

Leven in een langzamer tempo, daar houden we van in Twente. De kabbelende Regge, de rustige Twentse natuur en de weidse uitzichten over de weilanden. Uren wandelen op de Sallandse Heuvelrug, op fietsafstand van de camping, en daarna heerlijk genieten in je tiny house met hottub in Twente.

Je kunt de tiny houses huren in de herfstvakantie voor 2, 4 of 6 personen.

Molke

Tiny houses huren in oktober of de herfstvakantie in Twente

Natuurlijk zijn er veel meer parken, maar ook particulieren, waar je een huisje kunt huren in de herfstvakantie in Twente.

Alleen, single of met meerderen duurzaam op vakantie in Overijssel, een tiny house huren in Twente is een mogelijkheid om heerlijk tot rust komen. In de veranderende wereld zijn er steeds meer mensen, die ervoor kiezen om de rust en de natuur te verkiezen voor de Randstad. Twente is een mix van nuchterheid, gastvrijheid, rust en outdoor activiteiten in de natuur.

Wij hebben bijzondere huisjes die je kunt huren in Overijssel, Twente op een rij gezet. Zie hiervoor Tiny houses of vakantiehuisjes in Overijssel.

Slow living in Twente. Misschien tot zien in ons mooie Twente!

huisje huren herfstvakantie Twente

Onze aanrader Tiny house met hottub in Twente : Het Molke

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al uw systemen voor uw tiny house
energiesysteem tiny house
Unieke Tinyparks boek nu