Duurzaam investeren in een tiny house in Twente dat kan! Een aankoop van een recreatiewoning of vakantiehuis kan een heel goede belegging zijn. Waarbij zelf genieten, rendement maken en duurzaam investeren centraal staan.

Het is enorm populair, het kopen van een Tiny house als vakantiehuis als investering. De komende jaren zal deze trend zich nog doorzetten, maar inmiddels zijn al veel tiny houses met een eigen kavel verkocht.

In Twente is er nog een mogelijkheid om te investeren in een duurzaam tiny house, met eigen kavel. Nabij de Sallandse Heuvelrug, op het park Landal Sallandse Heuvelrug zijn exclusieve recreatiewoningen midden in de natuur te koop. Op vele andere parken zijn helaas deze tiny houses met eigen kavels uitverkocht, maar in Hoge Hexel is het nog mogelijk.

investeren in duurzaam tiny house Twente

Het park, Landal Sallandse Heuvelrug, is voorzien van een luxe centrumgebouw met een gezellig restaurant, een ruim indoor zwembad, prachtige bowlingbanen en een indoor speeltuin. De koopsom is vanaf €199.500,- v.o.n. excl. btw excl. inventaris. Een vast rendement van 5% excl. btw per jaar voor maar liefst 5 jaar is mogelijk.

Op 3 februari is er een openhuis van 11.00 – 16.00 uur. Dan is er de mogelijkheid om de tiny houses te bezichtigen. Tijdens de open dag kunt u alle informatie krijgen die u nodig bent.
Hebt u de open dag gemist of bent u verhinderd dan kunt u ook een afspraak maken bij uwbuitenhuis.nl.

Landal in Hoge Hexel, natuur in Twente

Het bezoekadres van dit Landalpark is Bruine Hoopsweg 6, 7645 BJ Hoge Hexel in Overijssel.

Hoge Hexel is een kerndorp in de gemeente Wierden. Het ligt ten noorden van de kern van Wierden en tussen de buurtgemeenten Hellendoorn en Vriezenveen. Het is een landelijk gelegen op de grens van Salland en Twente.

Zelf ben ik woonachtig in de gemeente Hellendoorn en werk al jaren in de gemeente Wierden. Ik kan oprecht uit ervaring zeggen dat het een heerlijk gebied is en heel veelzijdig. Mooie natuurgebieden, uitgestrekte groene landschappen, bossen en heidelandschap. Ideaal om rust te vinden en genieten van de natuur. Maar ook veel ruimte om buiten te sporten, heerlijk in de buitenlucht. Uitgestrekte wandelroutes, mooie en lange mountainbike routes, watersport en nog veel meer buitensporten zijn te beoefenen in de natuur van Twente, nabij Hoge Hexel. Investeren in een tiny house in Twente is investeren in jezelf.

Het Wierdense veld is gelegen tussen Hoge Hexel en Hellendoorn. Dit gebied, van 420 hectare groot, is één van de weinige overgebleven plekken in Nederland waar nog levend hoogveen voorkomt. Ook op Europese schaal is het Wierdense Veld zo bijzonder dat het de Natura 2000-status heeft gekregen. Het Wierdense Veld is met recht één van onze natuurparels!

Ook al ligt het dorpje Hoge Hexel op de grens van Salland en Twente, de inwoners noemen zichzelf echte Tukkers met de Twentse gastvrijheid.

Ervaar de Twentse gastvrijheid op Landal Sallandse Heuvelrug

Bovenstaande kreet hoor je vaker, ervaar de Twentse gastvrijheid. Maar wat is nu die Twentse gastvrijheid.

De inwoners van Twente (Tukkers) zijn gastvrij maar ook nuchter. We zijn niet direct heel uitbundig, maar wel heel betrouwbaar. De Twentse nuchterheid vertaalt zich in de uitspraak: “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”. Dat maakt ook dat we geen onderscheid maken en gastvrij zijn voor iedereen.

Het is gebruikelijk dat kennissen, buren, familie of andere bekenden altijd welkom zijn. Niet aan de voordeur maar gewoon door de achterdeur, niet aangekondigd. Voor een bakkie koffie kan iedereen vaak bij elkaar binnenlopen. De sociale verbondenheid is in de kleine dorpen groot.

Tukkers hechten veel waarde aan hun tradities en gebruiken, welke vaak in het teken staan van verbondenheid en gezelligheid. Neem bijvoorbeeld het Twentse paasvuur, kroamschudden, tentfeesten, carbid schieten, etc.

Nuchtere gasten met droge humor. Een beetje stug maar altijd gastvrij. Overal in Twente ervaar je de verbondenheid en de gezelligheid.

Andere interessante onderwerpen

Tiny House als vakantiehuis kopen

Tiny house kopen en financieren

Tiny house huren als vakantiewoning

Tiny house huren in Overijssel

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al uw systemen voor uw tiny house
energiesysteem tiny house
Unieke Tinyparks boek nu