Een Tiny house of een vakantiehuisje huren bij een mountainbike MTB route, heerlijk ontspannend fietsen. Zo vanuit je gehuurde tiny house het bos in met je mountainbike.

Mountainbike routes op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een populaire bestemming voor mountainbikers. Op de Utrechtse Heuvelrug zijn diverse MTB routes met verschillende moeilijkheidsgraden. Via gevarieerde paden door bosrijke omgevingen. Ook de te huren tiny houses staan in deze bosrijke omgeving, zeker de moeite waard als je meerdere dagen van de Utrechtse Heuvelrug wilt genieten. Enkele populaire routes zijn hieronder genoemd.

Tiny house huren bij MTB route: De Amerongse Bergroute

Amerongse Bergroute: Deze route heeft een lengte van ongeveer 18 kilometer en is een van de meest uitdagende routes op de Utrechtse Heuvelrug. Het begint bij de parkeerplaats aan de Bergweg in Amerongen. De Amerongse Bergroute heeft technische singletracks, snelle afdalingen en steile beklimmingen. Je komt langs de Amerongse Berg, die een spectaculair uitzicht biedt over de omgeving.

Tiny house bij MTB route

Dit tiny house ligt op een van de mooist gelegen plekken op de Utrechtse Heuvelrug en vlakbij de mountainbike route. Aan de rand van het historische dorp Amerongen met uitzicht op de uiterwaarden. Een unieke combinatie van rust en activiteiten.

Vakantiehuisje huren direct aan de MTB route: Het Leersumse veld

Dichtbij de Amerongse Bergroute ligt de Leersumse Veldroute: Deze route heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer en begint bij de parkeerplaats aan de Scherpenzeelseweg in Leersum. Het is een gevarieerde route met zowel brede paden als kleine singletracks. Je fietst door bossen, langs heidevelden en over zandverstuivingen. Het Leersumse Veld biedt mooie vergezichten en is een van de hoogtepunten van de route.

Hoge Ginkelroute: Deze route begint bij de parkeerplaats aan de Hessenweg in Leersum en heeft een lengte van ongeveer 13 kilometer. Het is een gevarieerde route met veel singletracks en enkele korte, steile klimmetjes. De Hoge Ginkelroute voert je door het prachtige natuurgebied van landgoed Prattenburg.

vakantiehuisje aan de MTB route Leersum

Dit vakantiehuisje ligt in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en op loopafstand van het Leersumse Veld. Het mountainbike parcours Leersum/Amerongen loopt langs het vakantiehuisje.

Tiny house huren bij de MTB route: Zeistroute

Zeistroute: De Zeistroute heeft een lengte van ongeveer 19 kilometer en begint bij de parkeerplaats aan de Krakelingweg in Zeist. Deze route biedt een combinatie van bosrijke omgevingen en open terrein. Het heeft enkele technische secties en lastige klimmetjes. Onderweg kom je langs het Huis te Maarn en het Huis Doorn.

tiny house huren aan MTB route

Een klein huisje die volledig en sfeervol is ingericht. Het oogt ruim door de hoge open ruimte. Het huisje heeft grote openslaande deuren die toegang bieden op een gezellige privé tuin. Het huisje staat aan het bos, waardoor je vanuit je raam het bos in kunt kijken en achterom het bos in kunt lopen

Deze routes zijn goed bewegwijzerd met bordjes die de richting aangeven. Het is altijd verstandig om voor vertrek een actuele kaart van het navigatiesysteem te raadplegen.

Op de site MTB Utrechtse Heuvelrug vind je nog veel meer mooie mountainbikeroutes op de Utrechtse Heuvelrug. Op de site Tiny houses huren in Utrecht vind je meer Tiny houses.

Vakantiehuisje boeken bij MTB route op de Sallandse Heuvelrug.

De MTB route Holterberg is een blauwe route door het natuurgebied van de Sallandse Heuvelrug. Het natuurgebied bestaat uit bos en heide en diverse hoogtepunten zoals de Noetselerberg en de Holterberg. Het hoogteverschil is 185 meter. De route is 29,1 km lang en bijzonder fraai. Helaas is deze sinds kort alleen geopend vanaf 1 oktober t/m 31 maart wegens bescherming van de fauna, de groene salamander.

De route is aaneengesloten te rijden met de paarse route (18 kilometer) in Hellendoorn en de groene route in Nijverdal (18,5 kilometer). De routes zijn goed aangegeven met MTB-bewegwijzering (driehoek met daaronder 2 rondjes). Er zijn dus verschillende routes rondom de Sallandse Heuvelrug om je een aantal dagen te vermaken.

Midden op de Hellendoornse Berg is er een familiepark met luxe vakantiehuisjes, gelegen aan de MTB routes van Hellendoorn. Er zijn 10 accommodatie types op het park, voor meer informatie ga naar Landal.

Tiny house huren bij de MTB route op de Lemelerberg.

Een aantal kilometer verderop ligt de Lemelerberg, hier is een zwarte MTB-route aangelegd voor de liefhebbers. Deze route is 13,6 km langN door de bossen tussen Lemele en Ommen. Pal aan de MTB route ligt natuurcamping de Lemeler Esch waar je een tiny house kunt huren. Het is een mooie, complete camping voor het hele gezin.

Tiny house huren Lemelerberg

Dit tiny house is van gerecycled en duurzaam materiaal gebouwd en belast het milieu hierdoor minimaal.
Het staat voor maximaal 4 personen te huur, maar is zeker ook knus als je alleen op vakantie gaat of met 2 personen.

De grote ramen geven het gevoel van vrijheid, rust en ruimte dichtbij de natuur. De camping is gelegen in het Vechtdal, aan de voet van de Lemelerberg.

Meer informatie over het huren van Tiny houses in overijssel, kijk op deze site.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al uw systemen voor uw tiny house
energiesysteem tiny house
Unieke Tinyparks boek nu