Hieronder staat een korte review beschreven van de Unstoppable Mindset van Jia Ruan. Deze cursus heeft een bijzondere stijl van presenteren en sluit aan bij de jonge generatie. Het beste kun je zelf ervaren of de cursus iets voor jou is door gratis een e-book en een audioboek te downloaden. Een review is leuk, maar zelf ervaren is het beter en eerlijker.
.


Sterke mindset

In de e-cursus Unstoppable Mindset staat een sterke mindset centraal. Je hebt een sterke mindset nodig om succesvol en ondernemend te zijn. Volgens Jia Ruan kun jij jou mindset echt positief beïnvloeden waardoor je gedrag veranderd. En je gedrag bepaalt wat je daadwerkelijk doet, of je gelukkig bent of niet. Geluk is wat je doet (Simon Sinek)
Hiervoor moet je je wel open kunnen stellen en bereid zijn anders te kijken naar jezelf.

Waarom de cursus Unstoppable Mindset kiezen ?

De boodschap van een sterke mindset, positieve beïnvloeding en je eigen gedrag veranderen als je iets wilt bereiken is natuurlijk niet nieuw. Ook mindfulness lessen worden in alle varianten door veel mensen gegeven. Het is op moment helemaal “hot” om hiermee bezig te gaan. Het is een manier om meer geluk te krijgen in je leven. En ik kan je uit ervaring zeggen dat het echt iets oplevert, je moet echter wel een cursus doen die bij jou past.

Als deze cursussen echt iets voor je willen betekenen moet je wel een klik hebben. Je moet het voelen en gemotiveerd worden om echt de stappen te zetten. De schrijver of verteller moet je aanzetten tot nadenken, je moet door hem/haar getriggerd worden om eerlijk naar je zelf te zijn. En om daarna nog een stap te zetten, namelijk je gedrag ook daadwerkelijk veranderen en dit door te zetten. Iemand kan je alleen motiveren als je wordt aangesproken door iemand waarbij je een goed gevoel hebt, die positief in het leven staat en daadwerkelijk dicht bij je kan komen.

Jouw mindset bepaalt jouw kwaliteit van leven.

De audiocursus Unstoppabele Mindset geeft je positieve inspiratie om doelbewust door het leven te gaan. Jia Ruan praat vanuit zijn eigen leven en ervaring, ook al is hij nog heel jong. Maar hij kan op leuke, eigenzinnige en vanuit zijn eigen wereld een krachtige boodschap overbrengen op de jonge generatie. Het is een praktische cursus die al veel mensen hebben gevolgd op weg naar succes. Als je niet van saaie cursussen houdt en je voelt je meer aangesproken door een jonge “gast”, met populaire taal in een wat Amerikaanse stijl dan zou ik deze cursus zeker proberen. Het zal je echt kunnen aanzetten tot een positieve mindset en ander gedrag op weg naar geluk.

Opzet Unstoppable Mindset

e-cursus Unstoppable Mindset

Je bent niet alleen succesvol of gelukkig als je veel geld hebt volgens Jia Ruan. Je bent echt succesvol als je geld hebt, betekenisvolle relaties en gelukkig ben met wat je doet. Geen speld tussen te krijgen.

Het is niet het doel op zich waar je gelukkig van wordt, maar het pad ernaar toe. The journey en de emoties die je ervaart. Dat is pas kwaliteit van het leven. Anders denken waarmee je de kans van succes vergroot.

De cursus is verdeeld over 4 weken. In deze weken krijg je diverse video’s te zien en ander audiovisueel materiaal. Deze lessen zijn goed te volgen en zijn niet te lang, hierdoor blijft het interessant. In de week die volgt kun je het geleerde in praktijk brengen. Daarnaast kun je ook besluiten om in groepen deel te nemen of specifieke trainingen volgen.

Jia Ruan

The Unsoppable mindset

Jia Ruan is een twintiger die ontzettend snel is gegroeid in de online wereld. Je ziet hem nu overal opduiken met cursussen, podcast en in ander media. Het is een interessante jonge man die echt iets zinvols te vertellen heeft. Hij ontpopt zich als echte leraar die de andere mensen wil coachen.

Hij zegt dit over zichzelf:

Hey, mijn naam is Jia Ruan.
“In de afgelopen 2 jaar heb ik een transformatie doorgemaakt van blutte student, die pizza’s bezorgden en kranten moest verkopen om rond te komen, naar eigenaar van een miljoenenimperium.
Ik heb mijn boek Unstoppable Mindset geschreven om mensen een blueprint te geven om het leven te domineren ongeacht de situatie waar je in zit.”

Gratis zelf ervaren of Jia Ruan je aanspreekt.

Negatieve gedachten kunnen je leven heel negatief bepalen, je bent niet gelukkig en zeker niet succesvol. Sterker nog je levensstijl kost waarschijnlijk veel geld. Met deze cursus zou je dit kunnen omdraaien naar een positieve mindset en een succesvol leven.

De online cursus moet echter wel bij jou passen, de stijl van presenteren wordt op een populaire manier gebracht, meer Amerikaanse stijl en kan overdreven overkomen. Er zijn natuurlijk heel veel andere mindfulness cursussen, maar door populaire stijl en taal onderscheidt deze cursus van de andere meer saaiere cursussen.

Je moet het gewoon ervaren voordat je echt op deze cursus inschrijft. Je kunt gratis kennis maken met de Unstoppable Mindset, dan kun je zelf bepalen of deze stijl bij jou past. Dat is de beste review, zelf ervaren.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al uw systemen voor uw tiny house
energiesysteem tiny house
Unieke Tinyparks boek nu