cursus succesvol leven

Het is nu de perfecte tijd voor een online cursus of e-cursus !

Veel mensen zitten thuis en gaan toch meer nadenken over het leven en welke mogelijkheden er zijn om dingen anders te doen.

Online cursussen zijn er in alle soorten en maten, gratis en betaalde cursussen. Van een volledige vervolgopleiding tot persoonlijke ontwikkeling. Investeren in jezelf is de beste investering in deze tijd, persoonlijke ontwikkeling kan je veel verder brengen. Dus neem de stap nu.

Coronacrisis en persoonlijke ontwikkeling

Nederland (en ook de rest van de wereld) blijft zoveel mogelijk thuis. We hebben in deze tijd meer tijd dan dat we ooit hebben gehad. ZZP’ers hebben minder opdrachten, de horeca zit dicht, mensen in loondienst hebben veel minder werk. Maar ook zijn er veel mensen die thuiswerken, vergaderingen zijn effectiever ingeregeld of helemaal afgelast. Dit geeft ons tijd om eindelijk eens, buiten ons werk, na te denken over persoonlijke ontwikkeling.

Hoe vaak heb je wel niet gedacht, als ik tijd heb dan wil ik …..
Dit is de uitgelezen kans om je kennis te vergroten of aan je skills te werken. Dit kan heel goed online, zeker in deze tijd worden er veel online cursussen aangeboden.

Helaas zullen ook veel mensen werkeloos worden, het werkeloosheidscijfer wordt naar verwachting hoger dan ooit. Ook dan is het dit het moment voor jou om kritisch naar je leven te kijken en de toekomst misschien anders te benaderen dan dat je in het verleden hebt gedaan.

Soorten online cursussen

Er zijn zoveel online cursussen te vinden op het internet. Het is een woud aan diversiteit. Van heel technische opleidingen tot mental coaching van exacte vakken tot exotische talen.

Voor de exacte vakken, talen en andere cursussen zul je al snel bij de gerenommeerde sites komen zoals Loi.nl of Ncoi.nl. Uiteraard zijn dit goede gecertificeerde organisaties met erkende opleidingen. Zoek je een gerichte beroepsopleiding of wil je echt volledig vervolgonderwijs volgen met de daarbij geregistreerde diploma’s is dit zeker een goede optie.

Gratis online cursus

Mediaperspectives heeft 12 gratis online cursussen. Uiteraard zijn dit de kleinere cursussen die gratis beschikbaar zijn gesteld.

Als je iets specifieks zoekt om je vaardigheden met sociaal media te vergroten of je wilt eenvoudige vaardigheden aanleren dan kun je via deze links kijken of er iets voor jou tussen zit. Al wordt ik niet blij van een cursus opruimen of schoonmaken.

De cursussen die wel interessant zijn bieden alleen de eerste basisvaardigheden, wil je je verder verdiepen dan is er een betaalde versie. De echte gratis online cursussen hebben niet zoveel diepgang of blijven bij een introductie van de betaalde versie.

online cursus

Cursus met een overheid subsidie.

Wil jij een opleiding volgen om jezelf verder te ontwikkelen en je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te
vergroten? Dan is de subsidieregeling STAP-budget iets voor jou. Vanaf 1maart 2022 kun je een budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor de opleiding, training of cursus die jij wilt volgen.

STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie. Met het STAP-budget wil
de overheid jou als werkende of werkzoekende helpen om je te ontwikkelen tijdens je loopbaan. De overheid stelt jaarlijks 200 miljoen beschikbaar, dat elk jaar wordt verdeeld over zes aanvraagtermijnen. Jij kunt elk jaar een budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen. Zie hiervoor stap-budget.nl

Online cursus persoonlijke ontwikkeling

Voor persoonlijke ontwikkeling zijn ook heel diverse cursussen online te vinden. Het is moeilijk uit te vinden wat nu een cursus is die echt iets bijdraagt aan jou persoonlijke situatie. Voor deze cursussen is je eigen bagage die je al hebt bepalend of je daadwerkelijk iets aan de cursus hebt.

Maar het is zeker interessant om eens serieus te verdiepen in deze manier van ontwikkelen. Vaak is dit buiten jouw comfort zone, maar juist dan leer je het meest. In drukke tijden sta je hier minder open, maar nu is je hoofd leeg en is het een ideale tijd om dit nu ook echt te gaan doen.

Persoonlijke ontwikkeling is natuurlijk ook een containerbegrip. Wikipedia heeft de volgende omschrijving:
Het gebied van de persoonlijke ontwikkeling betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving. Persoonlijke ontwikkeling vindt het hele leven plaats.

Online cursus meer geluk in het leven

Meer geluk in het leven, wie wil dit nu niet ? Een open deur natuurlijk. Maar er zijn wel degelijk online cursussen die je kunnen ondersteunen om hiervoor stappen te zetten. Uiteraard hangt geluk in het leven van veel factoren af, maar als je niets doet blijf je waar je altijd was. Het is nu misschien wel het moment om het toch eens te proberen.

Als je nog nooit een cursus hebt gedaan op dit vlak is het aan te raden eenvoudig te beginnen. Er zijn bijvoorbeeld diverse cursussen bij Newstart, ontwikkeld door Frank de Moei om mee te beginnen.

Het zijn volledig digitale cursussen die je in eigen tempo te volgen. Je krijgt wekelijks een email met theorie, uitleg en opdrachten. Je kunt direct met de cursus beginnen wanneer jij wilt.

Frank de Moei

Ik heb inmiddels de nodige research gedaan naar Frank de Moei. Frank is professionele life-coach gespecialiseerd in persoonlijke groei en aangesloten bij

  • het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en
  • het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Het zijn hele praktische cursussen, niet zwevend maar goed toepasbaar.
De cursus is tijdelijk aan te schaffen voor € 49,– . De extra e-boeken ad € 25,– zijn hierbij inbegrepen! De aanbieder geeft 100 % geld terug garantie, je loopt dus geen enkel risico. Een leuke start om te proberen!

Je hebt keuze tussen de diverse cursussen:

Makkelijk geld te verdienen via internet .

Ik blog artikelen op internet en promoot daarbij producten van iemand anders waarbij ik een commissie krijg als mensen het product kopen. Zonder daarbij enig risico te lopen. En het werkt echt !

Dus geen eigen producten verkopen of voorraden aanhouden. Ik heb alleen een kleine investering gedaan voor het aanhouden van een website en een cursus om het kunstje te leren.

In het begin is er wel tijdsinvestering nodig. Dus heb je tijd over of wil je geld bijverdienen tijdens je pensioen is dit een hele leuke hobby.

Ik doe dit door affiliate marketing.

In het begin moest ik veel leren en proberen. Via de internetsuccesgids heb ik alles geleerd wat ik moest weten. Deze online cursus is een videotraining die ik geheel doorlopen heb en echt alles geleerd heb om deze site te bouwen.

makkelijk geld verdienen met je hobby tijdens je pensioen

Online videocursus mindset voor jongeren

Ik heb de afgelopen weken de cursus Unstoppable Mindset Partnerprogramma gedeeltelijk gevolgd. Dat was een heel andere beleving. Het zijn audioboeken, muziek, video’s, het geluid is belangrijk. Jonge mensen zijn vaak heel auditief ingesteld. Jongeren kunnen vaak beter luisteren dan lezen. Daar is de cursus Unstoppable Mindset geheel op aangepast. In deze video’s en podcast vertelt een twintiger Jia Ruan over zijn leven en mindset om tot succesvol zakenman te komen.

In de cursus Unstoppable Mindset staat een sterke mindset centraal. Je hebt een sterke mindset nodig om succesvol en ondernemend te zijn. Je kunt je mindset positief beïnvloeden waardoor je gedrag veranderd. Deze cursus is er volledig op gericht om je mindset te veranderen om succesvol te zijn.

Het is ook een duurdere cursus vergeleken met Newstart. Maar als je echt door deze cursus je mindset kunt veranderen is dat het geld meer dan waard. Niemand kan voor jou oordelen of jij met deze cursus ook daadwerkelijk stappen kunt zetten, want je zult het echt zelf moeten doen. Bij de één veranderd daadwerkelijk zijn hele leven naar een succesvol leven terwijl voor de ander de cursus een leuke aanvulling is. Er zijn echter wel veel succesverhalen te vinden.

Gratis kennismaken met Unstoppable Mindset

Er is hier een korte review te vinden van Unstoppable Mindset te vinden.
Maar er is geen betere review dan zelf te ervaren hoe de cursus is. Daarom hierbij een unieke mogelijkheid om gratis kennis maken met de Unstoppable Mindset, dan kun je zelf bepalen of deze stijl bij jou past. Dat is de beste review, zelf ervaren.

Online cursus, het is nu de tijd voor een gelukkig leven.

Het is nu een ideale tijd om de stap daadwerkelijk te nemen om jezelf te ontwikkelen. De beste investering is investeren in jezelf, dit is goed voor jezelf, voor je relatie en je toekomst.

Dus doe het nu, wacht niet om te investeren in jezelf. Neem de stap, het is nu of nooit !

.

online cursus

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al uw systemen voor uw tiny house
energiesysteem tiny house
Unieke Tinyparks boek nu