geld verdienen

Geld bijverdienen via internet gewoon thuis of waar je ook bent in de wereld. In de veranderende wereld zijn er veel mogelijkheden om geld te verdienen. Geld verdienen vanuit huis is nog nooit zo lucratief geweest. Zeker in deze tijd is geld verdienen op internet booming business. Jij kunt ook profiteren van het stijgende online aankopen op internet.

Werken en geld verdienen via internet heeft veel voordelen. Extra geld bijverdienen vanuit een thuiswerkplek kan ook naast een baan.

In dit artikel wil ik graag uitleggen hoe ik tijdens de coronacrisis extra geld ben gaan verdienen. Samen met mijn zoon hebben we een competitie opgezet wie het meeste omzet maakt met affiliate marketing tijdens de coronacrisis.

geld verdienen na coronacrisis

De grote money makers van de coronacrisis

Een van de grote geldverdieners tijdens de coronacrisis zijn de webshops. Mensen zitten veel meer (gedwongen) thuis en hebben tijd om op het internet te surfen. Webshops draaien topomzetten, online bestellen is nog meer de regel geworden. Dit gedrag zal ook na de coronacrisis voortduren.

Maar ook de echte ondernemers met face-to-face business zijn in deze tijd heel snel veranderd naar een online business. Online initiatieven zie je overal ontstaan, kappers verkopen allerlei producten online, coaches en trainers zijn online gegaan. Zelfs escape-rooms gaan online, iets wat we niet konden bedenken in 2019. Bijzonder om te zien hoe een crisis een wereld kan veranderen.

Hoe kan ik profiteren van de online aankopen ?

Veel particulieren vragen zich af hoe ze kunnen profiteren van de stijgende online aankopen. Er zijn steeds meer mogelijkheden online, er worden meer en meer aankopen online gedaan. Hoe kunnen wij hiervan profiteren?

Thuis hebben wij veel zitten te brainstormen hoe je nu geld kunt verdienen tijdens de coronacrisis. Tijd genoeg, maar geen geld. Daarbij hebben wij verschillende opties onderzocht.

Een webshop opzetten om geld te verdienen

Onze eerste gedachte was een webshop opzetten, want die profiteerden toch het meest van de online aankopen. Maar met welk product? Eigenlijk was het product wel zo gevonden, maar de volgende vragen waren toch moeilijker te beantwoorden:

 • Hoeveel voorraad moet je aanhouden?
 • Hoeveel en welke ruimte in de woning moet je hiervoor vrij houden?
 • Hoe gaan we om met retourzendingen?
 • Hoe gaan we om met klachten van klanten?
 • Hoeveel marge moeten we aanhouden om winsten te draaien?
 • Waar halen we het geld vandaan om dit alles voor te financieren?

We kwamen al snel tot de conclusie dat dit geen goed optie voor ons is.

Dropshipping om money te maken tijdens corona

Bij dropshipping maak je ook een webshop waarbij jij producten aanbiedt, maar deze producten worden dan direct, aan de klant, geleverd door de ‘dropshipleverancier’. Zo’n dropshipleverancier kan een groothandel zijn of een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op dropshipping.

Voordeel van dropshipping:

 • Je hoeft geen eigen voorraad aan te houden. Met name het aanhouden van voorraad kost al snel enkele duizenden euro’s.
 • Er is geen opslagruimte nodig voor de voorraad.
 • Geen afhandeling van bestellingen, bespaart veel tijd.

De kunst bij dropshipping is dat mensen jouw webshop ook daadwerkelijk vinden. Dus je moet de webshop, de marketing, maar ook de klantenservice goed georganiseerd hebben.

Nadelen van dropshipping:

 • Lagere marge t.o.v. eigen producten in webshop
 • Langere levertijden dan rechtstreekste levering. Helemaal als de levering vanuit Azie moet komen.
 • Geen of minimaal invloed op afhandeling bestelling en de service.
 • Vermogen om je te onderscheiden van je eigen leverancier en alle andere winkels die dezelfde producten verkopen is moeilijk.
 • Je bent wel verantwoordelijk als er problemen zijn met de producten.

Met name de klantenservice en de verantwoordelijkheid maakte ons niet echt heel enthousiast. We zagen de vele mails van klanten al voor ons, de vragen waar het product daadwerkelijk blijft, of producten willen terugsturen.

Zou geld verdienen tijdens de coronacrisis gemakkelijker kunnen zonder veel risico’s? Het antwoord is: affiliate marketing.

Affiliate marketing om geld bij te verdienen na de coronacrisis.

Bij affiliate marketing promoot je op je eigen website, een product of dienst. Als de bezoeker dit product koopt krijg jij als affiliate een commissie van de verkoper van het product. De aankoper merkt er niets van, hij koopt het product gewoon rechtstreeks bij de leverancier.

De blogger (jij dus) wordt de affiliate genoemd. De adverteerders bieden het product aan, maar zorgen ook voor het advertentie materiaal die jij op je site kunt gebruiken. De adverteerder bepaalt hoeveel commissie je krijgt per verkocht product. Deze zijn vooraf afgesproken en vastgelegd bij de affiliate netwerken. Ook zijn er regels wanneer en hoe er uitbetaald wordt.

De affiliate-netwerken zijn tussenpersonen, deze organisaties regelen de betalingen, de aanmeldingen, de afspraken etc. Hierdoor is het simpel om deel te nemen aan affiliate marketing.

Je kunt ontzettend veel producten verkopen, denk daarbij aan Bol.com, Wehkamp.nl, Coolblue of digitale cursussen en boeken.

Voordelen van affiliate marketing

 • Geen klantverplichtingen of klantenservice
 • Geen voorraden of risico’s
 • Je kan met heel weinig geld een website beginnen
 • Problemen met producten is de verantwoordelijkheid van verkoper

Nadelen van affiliate marketing

 • Een goede training is cruciaal om goed en snel te starten. Het is echt niet moeilijk, maar bij een goede training kun je veel sneller effectief aan de slag. Je hoeft niet alles opnieuw uit te vinden. Het scheelt enorm veel experimenteren, dit bespaart je maanden.
 • Je moet veel content generen op je website om ook gevonden te worden op google. Dus ben je een beetje handig in het schrijven van artikelen dan is dit wel een pré. Maar als je een leuk onderwerp hebt kun je al snel een heel aantal artikelen schrijven.
 • Je verdient niet direct geld, daarvoor is enige aanlooptijd nodig
 • De juiste nicemarkt bepaald of jij succesvol wordt.

Wij (mijn zoon en ik) hebben dus besloten dat we in 2020 gaan beginnen met affiliate marketing, met als doel om thuis geld te verdienen. Money !

Het verdienmodel voor affiliate marketing

Ik ben wel kritisch op de producten die ik promoot, ik moet daar zelf wel achter staan. Hierdoor blijft het voor mij leuk en ook voor mijn “klanten”.

Het zou natuurlijk heel mooi zijn dat we met één a twee uur werk per dag inkomen kunnen verdienen, gewoon thuis op de bank. Te mooi om waar te zijn? Vaak wel, maar wij gingen het ervaren.

Om goed voorbereid te zijn wilden we wel eerst een cursus doen. We hadden weinig tot geen ervaring met affiliate marketing maar ook niet met het maken van een website. Dus een cursus was voor ons geen overbodige luxe. We kwamen al snel op de cursus van Jacko Meijaard, internet succes gids. Voor slechts € 47,– hebben we deze cursus kunnen aankopen, niet echt iets om wakker van te liggen als je geld wilt verdienen. Dit was onze eerste investering, we zouden tijdens de cursus kijken of we daadwerkelijk een website zouden maken.

De cursus heeft ons echt ontzettend veel geleerd en na de basiscursus konden we echt beginnen.

Review internet succes gids

De eigenaar van internet succes gids is Jacko Meijaard!
Jacko helpt via deze website andere mensen met geld verdienen door affiliate marketing toe te passen. En natuurlijk verdiend hij daar zelf behoorlijk mee. Jacko Meijaard is echter wel een zeer succesvol affiliate marketeer en verdiend met verschillende websites tienduizenden euro’s per maand! Hij is door diverse platforms behoorlijk doorgezaagd, maar het blijkt echt waar te zijn.

Een beetje argwanend ben ik aan de slag gegaan met deze cursus. Stap voor stap in verschillende blokken werd ik door de thema’s geleid.

De affiliate marketing revolutie is de basiscursus. Na het volgen van deze cursus kan je direct aan de slag. Er zijn nog vervolgcursussen zoals de internet masterclass, wanneer je jezelf echt compleet op internet marketing wilt gaan richten.

De basiscursus kun je dus per blok volgen, en evt. nogmaals af spelen en dan daadwerkelijk in praktijk brengen. Zo bouw je, stap voor stap, je eigen website voor affiliate marketing. Het is wel belangrijk om echt een nicemarkt uit te zoeken over een onderwerp waarover je gemakkelijk schrijft.

Ik moest alles leren vanaf een website bouwen tot affiliate marketing. Maar ik vond het verbazend hoe snel je een eenvoudige website kunt bouwen waar je echt geld mee kunt verdienen tijdens de coronacrisis. Jullie kunnen zien hoe dit eruit ziet. Mijn zoon heeft zich er nog iets meer in verdiept en heeft inmiddels een veel mooiere website; zie hondboek.nl.

Cursus affiliate marketing: Internet succes gids

De Affiliate Marketing Revolutie die Jacko aanbiedt via zijn site kost nu (met korting) €47. Dat is echt heel weinig gelet op wat je ervoor terug krijgt! Niet alleen een mogelijkheid om geld te verdienen in huis, maar ik heb er ook een hobby bij.

Je krijg toegang tot een videocursus waar Jacko stap voor stap uitlegt hoe je een winstgevende affiliate website opbouwt. Maar je krijgt ook toegang tot het Internet Succes Gids forum. Het forum bestaat uit allemaal gelijkgestemde mensen die geld willen verdienen op het internet. Het is fijn om te sparren met anderen, dat maakt dat je geïnspireerd blijft. Samen blijf je gemotiveerd.

Jacko Meijaard kan er zelf, via zijn website, veel meer en beter over vertellen. In onderstaand filmpje legt hij uit hoe het zijn leven heeft beïnvloedt en wat affiliate marketing inhoudt.

geld verdienen na coronacrisis

 • Bekijk de video’s van de Affiliate Marketing Revolutie In deze video’s laat hij stap voor stap zien hoe jij een winstgevende affiliate website op gaat zetten
 • Bouw jouw eerste winstgevende affiliate website Geen technische kennis nodig; je website is in 5 minuten online
 • Schaal je affiliate marketing business op Krijg meer bezoekers, meer clicks en meer commissies.
 • Laat het internet voor jou werken in plaats van andersom Je website is altijd online, ook terwijl jij slaapt of op vakantie bent. Zo word je wakker met meer geld als voordat je ging slapen.

Mijn ervaringen met thuis geld verdienen.

Met de cursus internet succes gids kan iedereen een affiliate marketing opzetten.

Het vergt wel enige doorzettingsvermogen om blogs te blijven schrijven. Want je moet niet verwachten dat je direct na een paar maand heel veel verdiend. Maar als je volhoudt kan dit absoluut wel, dat heb ik inmiddels zelf ervaren. Het werkt echt, iedereen kan het die doorzettingsvermogen heeft en een interessant onderwerp heeft om over te schrijven.

Als jouw website eenmaal loopt hoef je er echt niet meer dagelijks tijd in te steken. Dan is het een kwestie van onderhouden. Maar het geld blijft dan gewoon binnenkomen.

Competitie affiliate marketing verloren

En dan mijn eigen ervaring. Ik moet helaas zeggen dat mijn zoon meer geld heeft verdiend met zijn website hondboek.nl (binnen 6 maand) dan dat ik heb verdiend. Hij heeft dus de weddenschap gewonnen. Met elkaar hebben we geëvalueerd wat de aanwijsbare redenen hiervoor zijn. Ik heb minstens zoveel blogs geproduceerd (veel meer zelfs), maar toch minder verkopen. Het belangrijke verschil is dat hij 1 centraal onderwerp heeft, een nicemarkt, nl hondenboeken. Daarop legde Jacco Meijaard ook continue de focus. Het bepalen van een nicemarkt is belangrijk.

Ik schrijf over verschillende items die voorbij komen en waar ik bij voorbaat niet zoveel producten aan kan koppelen. Ik krijg minder gerichte mensen op mijn website, meer mensen die alleen informatie willen lezen en geen items kopen. Lezen maar niet kopen :(.

Alhoewel verkopen voor mij niet het belangrijkste is geeft het wel een enorme boost als je weer een mail krijgt hoeveel er verkocht is. Ik heb nog een goede baan, maar toch motiveert het wel enorm. Maar geduld hebben is wel belangrijk, dit lezen we ook terug op het forum. De inkomsten worden steeds meer is er te lezen op dit forum. En dat is inderdaad waar!

Tja en zo zitten we elkaar natuurlijk wel af en toe een beetje te jennen met onze verkopen. Vandaag kreeg ik onderstaande overzicht van mijn zoon op de app toegestuurd.

Money money tijdens de kerst en coronacrisis zonder iets te doen.

money verdienen na coronacrisis

We zijn beiden heel enthousiast over de website en gaan in 2021 zeker verder met content maken en nog meer geld te verdienen na de coronacrisis. We hopen natuurlijk dat het coronavirus in 2021 wordt uitgeroeid, maar de economische crisis is voorlopig nog niet voorbij. Dus geld verdienen na de coronacrisis blijft belangrijk.

Via deze link kun je de training Affiliate Marketing Revolutie  (tijdelijk) kopen voor €47,00 (normaal €297,00). 

Andere gerelateerde artikelen

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *